ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:26650 24942 & 24742

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τεχνικά Σεμινάρια & Ενημερώσεις

Η εμπειρία ήταν μέχρι σήμερα η σημαντικότερη, εάν όχι η μόνη, πηγή γνώσης των επαγγελματιών του κλάδου. Στην Italkrom θεωρούμε, ότι η εμπειρία είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά όχι και ο καθοριστικός, εκείνος δηλαδή, που θα κάνει τη διαφορά. Ο καθοριστικός παράγοντας, για την επιτυχία κάθε επαγγελματία του κλάδου είναι η σωστή εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό η Italkrom διοργανώνει θεωρητικά και τεχνικά σεμινάρια στους χώρους της εταιρίας, όπου υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση τεχνικού της εταιρίας, πραγματοποιείται θεωρητική ενημέρωση των προϊόντων, ενώ παράλληλα, γίνονται και πρακτικές εφαρμογές όλων προϊόντων της Italkrom, προκειμένου ο κάθε επαγγελματίας να αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και σωστή εκπαίδευση γύρω από τα βερνίκια επιπλοποιίας, προϊόντα μέταλλου και προϊόντα τεχνοτροπιών.

Υπηρεσίες Μετά την Πώληση – After Sales Service

Στην Italkrom θεωρούμε δεδομένη και σημαντική την εξυπηρέτηση του πελάτη-συνεργάτη, πριν την πώληση. Θεωρούμε όμως, περισσότερο σημαντική την εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση, το λεγόμενο after sales service.
Γι’ αυτό το λόγο, υπάρχει πάντα διαθέσιμος έμπειρος τεχνικός της εταιρίας, ο οποίος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε απορία σας και να λύσει οποιοδήποτε τεχνικό σας πρόβλημα. Επιπλέον, στην περίπτωση που χρειαστεί, τεχνικός της εταιρίας έρχεται στο χώρο σας προκειμένου να λύσει το τεχνικό πρόβλημα επιτόπου
Τέλος, το after sales service της Italkrom, ολοκληρώνεται με τις συχνές επισκέψεις των εμπορικών και τεχνικών συνεργατών της εταιρίας, στις επιχειρήσεις σας.

Κατόπιν αιτήματος – On Demand

Στην Italkrom θεωρούμε, ότι για να καλύψουμε τις ανάγκες του πελάτη-συνεργάτη μας, δεν φτάνει να του παρέχουμε μόνο τα προϊόντα, τα οποία έχουμε άμεσα διαθέσιμα, αλλά πρέπει να καλύψουμε και τις μεμονωμένες ιδιαίτερες ανάγκες, που ενδεχομένως θα έχει.
Γι’ αυτό το λόγο, υπάρχει η υπηρεσία on demand, όπου κατόπιν αιτήματος του πελάτη-συνεργάτη μας, η Italkrom του παρέχει, σε εύλογο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα προϊόντα για να καλύψει τις ειδικές αυτές απαιτήσεις του, είτε αυτό είναι ένα συγκεκριμένο προϊόν, είτε ένας συγκεκριμένος κύκλος εργασίας ακόμα και ένα εντελώς νέο προϊόν, βάσει των αναγκών του. Στην Italkrom πιστεύουμε, ότι δεν υπάρχει κάτι, που δεν μπορούμε να σας το παρέχουμε.

Δίκτυο Αντιπροσώπων - Sales Network

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κλάδου, η Italkrom έχει ένα ευρύ δίκτυο κατά τόπους αντιπροσώπων, οι οποίοι χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, είναι θέση να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας, όσον αφορά τα βερνίκια επιπλοποιίας και τα χρώματα μετάλλου. Επίσης στις περιοχές της χώρας, όπου δεν υπάρχουν ακόμη αντιπρόσωποι, η Italkrom μπορεί να σας εξυπηρετήσει ταχύτατα, τόσο με μέσα της εταιρίας, όσο και με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες.

Επικοινωνήστε τώρα