ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:26650 24942 & 24742

MaxMeyer Automotive Refinish

MaxMeyer Χρώματα Επαναβαφής Οχημάτων

MaxMeyer Χρώματα Επαναβαφής Οχημάτων

Είναι τη γόνιμη χρονιά του 1895 που ο Ελβετός επιχειρηματίας Max Meyer ίδρυσε στο Μιλάνο την Colorifico Italiano που θα γίνει εργοστάσιο MaxMeyer.

Μέσα σε λίγα χρόνια, εδραιωμένοι κατασκευαστές αμαξών έστεψαν την παραδοσιακή βιοτεχνική τους εφευρετικότητα και τις τεχνικές βαφείς στην αυτοκίνηση. Το εργοστάσιο της MaxMeyer από το 1930 ως τη δεκαετία του 1980 συνεργάστηκε στενά με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Fiat και η Alfa ηγούνταν παγκοσμίως στο design των πολυτελών μοντέλων και των σπορ αυτοκινήτων. Η MaxMeyer υποστήριξε τη βιομηχανία αναπτύσσοντας εξατομικευμένα προϊόντα και βερνίκια από fine enamels to baked enamels που παρείχαν αντοχή και χρώμα.

Η MaxMeyer είναι μια καλά εδραιωμένη ευρωπαϊκή μάρκα με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στη Βιομηχανία των Βαφών. Είχε πάντα ως επίκεντρο τις ανάγκες των βαφέων και το να βρίσκει λύσεις για τους. Αυτό οδηγεί τη μάρκα να αναπτύξει ισχυρή τεχνολογία, εύχρηστα προϊόντα που παρέχουν μακράς αντοχής επισκευή που τους επιτρέπει να μένουν στην πρώτη γραμμή  μιας διαρκώς εναλλασσόμενης αγοράς.

Η ζωή ενός βαφέα στη δουλεία της βαφής γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη με το πέρασμα των χρόνων. Με τις συνεχείς εξελίξεις στις αποχρώσεις αυτοκινήτων και την έλευση ακόμα πιο εξωτικών χρωμάτων, η ανεύρεση και το ταίριασμα της κατάλληλης απόχρωσης έχει γίνει ακόμα πιο πολύπλοκη.

Από την ίδρυσή της, η MaxMeyer έχει υπάρξει παθιασμένη με την απλοποίηση της δουλειάς των βαφέων αυτοκινήτων και σήμερα χιλιάδες επισκευαστές ήδη εμπιστεύονται την εταιρεία μας για να καταλάβει τις καθημερινές προκλήσεις και τους παρέχει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες τους. Η MaxMeyer προσφέρει τον ακαταμάχητο συνδυασμό της εύκολης στην εφαρμογή τεχνολογίας  και των φιλικών προς το χρήστη προϊόντων που επιτρέπουν στους πελάτες μας να παραμένουν στην πρώτη γραμμή μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς.

Το 1997, η PPG Industries ολοκλήρωσε απόκτηση της MaxMeyer Duco S.p.A, ενισχύοντας τη θέση της PPG ως ηγετικό Ευρωπαίο προμηθευτή βαφών.