ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:26650 24942 & 24742

PPG Automotive Refinish

PPG Χρώματα Επαναβαφής Οχημάτων

PPG Χρώματα Επαναβαφής Οχημάτων

Ως παγκόσμιος ηγέτης στη βαφή αυτοκινήτων, η PPG αποφέρει ρεαλιστικά και μετρίσιμα οφέλη στους πελάτες της. Η PPG Refinish παίζει ένα ρόλο στην ανάπτυξη των μελλοντικών χρωμάτων για κατασκευαστές αυτοκινήτων και έχει βαθιά γνώση των αποχρώσεων της τρέχουσας παραγωγής.

Οι ειδικοί χρωμάτων της PPG ερευνούν και αναλύουν τις τάσεις των αποχρώσεων ανά την υφήλιο, έπειτα μεταφράζουν τα αποτελέσματα σε αποχρώσεις βαφής αυτοκινήτων. Με αυτό τον τρόπο, η PPG εξυπηρετεί τους πελάτες της αναπτύσσοντας την πιο ακριβή τεχνολογία αποχρώσεων, που απαντά στις επερχόμενες χρωματικές τάσεις.

Η γνώση μας για τις εργοστασιακές αποχρώσεις και οι συνεχείς συγκρίσεις στα σημεία αναφοράς μας επιτρέπουν να προσδιορίζουμε τις παραλλαγές πριν από τους άλλους. Με αυτή τη διορατικότητα σε πραγματικό χρόνο εξασφαλίζουμε ότι αυτές οι παραλλαγές είναι διαθέσιμες στους βαφείς πελάτες μας το νωρίτερο δυνατό.

Μεγιστοποιώντας τις συνεργασίες με εταιρείες  εργοστασιακών βαφών και επαναβαφών δίνεται η δυνατότητα στην PPG να κρατάει τη γκάμα των αποχρώσεών της ενημερωμένη, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της μπορούν να ταιριάξουν κάθε αυτοκίνητο που θα μπει στο βαφείο τους.

ITALKROM Αναλώσιμα Είδη Βαφείου

ITALKROM Αναλώσιμα Είδη Βαφείου

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη γκάμα αναλώσιμων ειδών για τους επαγγλεματίες των κλάδων βαφής του ξύλου, του μετάλλου και της επαναβαφής οχημάτων. Βρείτε πλήθος προϊόντων, όπως λειαντικά, διαλυτικά, προϊόντα καθαρισμού, προϊόντα γυαλίσματος, προϊόντα προετοιμασίας χρωμάτων, μέσα προσωπικής προστασίας, κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.