ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:26650 24942 & 24742
Italkrom Βερνίκια Ξύλου, Λειαντικά, Γυαλόχαρτα, Αντλίες Βαφής

Η πορεία μας

1991

Ιδρυση

Η Italkrom ιδρύεται τον Ιούλιο 1991, από τα αδέλφια Αθανάσιο, Ευάγγελο και Κοσμά Δημητρίου, με την αρχική επωνυμία της να είναι «ΧΡΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε.»
1995

Υποκατάστημα στα Ιωάννινα

η Italkrom διευρύνει τις δραστηριότητες της, απευθυνόμενη στον κλάδο των ξύλινων και μεταλλικών κατασκευών με τη διάθεση βερνικιών επιπλοποιίας και χρωμάτων μετάλλου. Το ίδιο έτος, η ITALKROM εγκαινιάζει το υποκατάστημα της στα Ιωάννινα.
2002

Νέο διακριτικό τίτλο

Η εταιρία μετονομάζεται από «ΧΡΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε.» σε «ITALKROM ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΕ» και με διακριτικό τίτλο «ITALKROM».
2003

Νέες εγκαταστάσεις

η εταιρία μεταφέρεται σε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500 m², με αποθήκες, γραφεία διαχείρισης και εξυπηρέτησης, αίθουσα συνεδριάσεων και θεωρητικών σεμιναρίων-παρουσιάσεων και σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο με καμπίνα βαφής, για πρακτικά σεμινάρια και εφαρμογές προϊόντων.
2006

Αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος POLISTUC SpA

Από τον Σεπτέμβριο 2006, η Italkrom γίνεται αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος του ιταλικού εργοστασίου παραγωγής βερνικιών επιπλοποιίας και χρωμάτων μετάλλου, POLISTUC SpA.
2007

Αποκλειστικές συνεργασίες

η ITALKROM κλείνει συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την ιταλική εταιρία παραγωγής αντλιών και πιστολιών βαφής, FALCIONI POMPE Srl και το ιταλικό εργοστάσιο παραγωγής λειαντικών, IMPERIAL ABRASIVI SpA.
2013

Υποκατάστημα στην Αθήνα

Η ITALKROM επεκτείνει το δίκτυο της, με την έναρξη λειτουργίας του υποκαταστήματος της στην Αθήνα. Στεγάζεται σε χώρο 2.000m2 (γραφεία, αποθήκη, τεχνικό εργαστήριο, κ.α.) στις Αχαρνές Αττικής. Σκοπός, η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας.
2019

Συνεχή ενημέρωση

Η Italkrom είναι μια σύγχρονη εμπορική-εισαγωγική εταιρία και εταιρία υπηρεσιών, στελεχωμένη με μοντέρνους ανθρώπους, που ενημερώνονται διαρκώς, για τις εξελίξεις του κλάδου και είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και απαίτηση των επαγγελματιών του χώρου.
Σας παρουσιάζουμε

Τις εγκαταστάσεις

  • Όλα
  • Italkrom
  • Polistuc

Επικοινωνήστε τώρα