ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:26650 24942 & 24742

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΕΡΟΥ & ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

WOEP309 Λευκή Λάκα Νερού Εξωτερικής Χρήσης HQ

WOEP309 Λευκή Λάκα Νερού Εξωτερικής Χρήσης HQ

Το WOEP309 είναι μία λευκή θιξοτροπική λάκα νερού εξωτερικής χρήσης, με υψηλές ιδιότητες διαβροχής, υψηλή καλυπτικότητα, ταχυστέγνωτη, υψηλή ελαστικότητα και απαλή στην αφή. Ενδείκνυται για ξύλινα κουφώματα, όπως εξώθυρες, παράθυρα, πατζούρια και εν γένει ξύλινες κατασκευές εξωτερικής χρήσης. Το προϊόν περιέχει φίλτρα UV, ώστε να αποτρέπεται η διάβρωση του φιλμ από την ηλιακή και υπεριώδη ακτινοβολία. Κατασκευασμένο από ακρυλικές ρητίνες, επομένως έχει μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Πριν την εφαρμογή του, κρίνεται ως απαραίτητη η εφαρμογή χρωματιστού μυκητοκτόνου της σειράς WIE4000. Εφαρμόζεται με συστήματα βαφής υψηλής πίεσης (airless ή airmix), με ηλεκτροστατικό σύστημα βαφής και με πιστόλι χειρός με υποπίεση και μπεκ 2,2-2,5.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1kg, 5kg, 25kg

Διαθέσιμες γυαλάδες: 30gloss

 

ΟΤΑ7740G10 Διάφανο Ακρυλικό Βερνίκι Εξωτερικής Χρήσης 4ALL

ΟΤΑ7740G10 Διάφανο Ακρυλικό Βερνίκι Εξωτερικής Χρήσης 4ALL

Το OTA7740G10 είναι ένα διάφανο ακρυλικό βερνίκι εξωτερικής χρήσης. Το προϊόν έχει δημιουργηθεί ειδικά για εφαρμογές εξωτερικής χρήσης σε ξυλεία με μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες και έλαια, περιλαμβανομένων και επιφανειών από okumè. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική διαύγεια, εξαιρετική ελαστικότητα, καλή αντιγραφή των πόρων του ξύλου και απαλό στην αφή. Το προϊόν περιέχει φίλτρα UV, ώστε να αποτρέπεται το φυσικό κιτρίνισμα του ξύλου από το πέρασμα του χρόνου. Πριν την εφαρμογή του, κρίνεται ως απαραίτητη η εφαρμογή χρωματιστού μυκητοκτόνου της σειράς WIE4000.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1L, 5L, 25L

Διαθέσιμες γυαλάδες: 10gloss

OPBA7710G10 Λευκή Ακρυλική Λάκα Εξωτερικής Χρήσης 4ALL

OPBA7710G10 Λευκή Ακρυλική Λάκα Εξωτερικής Χρήσης 4ALL

Το OPBA7710G10 είναι μία λευκή ακρυλική λάκα εξωτερικής χρήσης. Το προϊόν έχει δημιουργηθεί ειδικά για εφαρμογές εξωτερικής χρήσης σε ξυλεία με μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες και έλαια, περιλαμβανομένων και επιφανειών από okumè. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική καλυπτικότητα, εξαιρετική ελαστικότητα, καλή αντιγραφή των πόρων του ξύλου και απαλό στην αφή. Το προϊόν περιέχει φίλτρα UV, ώστε να αποτρέπεται το φυσικό κιτρίνισμα του ξύλου από το πέρασμα του χρόνου. Πριν την εφαρμογή του, κρίνεται ως απαραίτητη η εφαρμογή μυκητοκτόνου της σειράς WIE4000.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1kg, 5kg, 25kg

Διαθέσιμες γυαλάδες: 10gloss

CUV770TIX Διάφανο Συνθετικό Εμποτιστικό Μυκητοκτόνο και Βερνίκι Εξωτερικής Χρήσης 2in1

CUV770TIX Διάφανο Συνθετικό Εμποτιστικό Μυκητοκτόνο και Βερνίκι Εξωτερικής Χρήσης 2in1

Το CUV770TIX είναι ένα συνθετικό διάφανο εμποτιστικό μυκητοκτόνο και βερνίκι εξωτερικής χρήσης, 2σε1. Ενδείκνυται για νέα βαφή ή φρεσκάρισμα ξύλινων κουφωμάτων, ξύλινων επίπλων κήπου, γκαζίμπο, πέργκολες και εν γένει ξύλινες κατασκευές εξωτερικής χρήσης. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ικανότητα εμποτισμου και διείσδυσης, καλή ομοιομορφία του χρωματισμού χωρίς σχηματισμό λεκέδων, ευκολία χρήσης και αντοχή στην UV ακτινοβολία. Πριν την εφαρμογή του, κρίνεται ως απαραίτητη η εφαρμογή χρωματιστού μυκητοκτόνου της σειράς WIE4000. Είναι έτοιμο προς χρήση και εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό ή με ψεκασμό.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1L, 5L, 25L

Διαθέσιμες γυαλάδες: 10-20gloss

 

VS1850 Extreme Oil

VS1850 Extreme Oil

Το VS1850 Extreme Oil είναι ένα προϊόν διαλυτικού εξωτερικής χρήσης ιδανικό για τη βαφή ξύλινων επίπλων κήπου, ξυλοδοκών, πατωμάτων deck και τη συντήρηση ξύλινων κατασκευών εξωτερικής χρήσης. Το προϊόν παρασκευάζεται από ειδικά πολύτιμα έλαια, τα οποία ενισχύουν τη φυσική ομορφιά του ξύλου και προσθήκη ειδικών φίλτρων UV, που προστατεύουν τη ξύλινη επιφάνεια, για μεγάλο χρονικό διάστημα, περιορίζοντας τον φυσικό αποχρωματισμό της. Οι κύριες ιδιότητες αυτού του προϊόντος, εκτός από την εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, είναι: η άριστη διείσδυση στο ξύλο, η περιορισμένη αλλαγή του φυσικού χρώματος του ξύλου μετά την εφαρμογή, διατηρώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα, οι γρήγοροι χρόνοι στεγνώματος, που επιτρέπουν την εφαρμογή περισσότερων από μία στρώσεων σε σύντομα χρονικά διαστήματας, και η διατήρηση μιας ομοιόμορφης ξύλινης επιφάνειας, με την πάροδο του χρόνου, περιορίζοντας τις ζημιές, που προκαλούνται από τη λιγνίνη (μαυρίσματα). 

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1L, 5L

Διαθέσιμες γυαλάδες: φυσικό/matt

IR2100 WoodCare/CuraLegno Αναζωογονητικό Spray Βερνικιών Εξωτερικής Χρήσης

IR2100 WoodCare/CuraLegno Αναζωογονητικό Spray Βερνικιών Εξωτερικής Χρήσης

Το IR2100 WoodCare/CuraLegno είναι ένα καθαριστικό προϊόν, συσκευασμένο σε φιάλη με πρακτικό ψεκαστήρα και ενδείκνυται για τη συντήρηση κουφωμάτων και βαμμένων επιφανειών, τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική χρήση. Η σύνθεση του είναι ένα νανομετρικό μείγμα κεριών σε υδάτινη ρητίνη. Δίνει λαμπρότητα, απαλότητα και αποκαθιστά την αρχική υδροαπωθητικότητα του φιλμ του βερνικιού. Βασική προϋπόθεση είναι, το φιλμ του βερνικιού να μην έχει υποστεί σοβαρές ζημιές ή ξεφλουδίσματα. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε επιφάνειες από μέταλλο, πλαστικό, πλεξιγκλάς και λάστιχο. Ανακινήστε τη φιάλη και ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Διανείμετε το προϊόν με ομοιόμορφο τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα πανί με μικρόινες και κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Συνιστάται να γίνεται αυτή η διαδικασία, τουλάχιστον, μία φορά το χρόνο, διασφαλίζοντας έτσι τη φυσική ομορφιά της βαμμένης κατασκευής, εξασφαλίζοντας, έτσι, μεγαλύτερη προστασία. Να μην εφαρμόζεται σε πολύ ζεστές επιφάνειες. Για την διατήρηση της εγγύησης αντοχής POLISTUC AETERNUM, είναι απαραίτητη η χρήση του προϊόντος τουλάχιστον δύο φορές ανά έτος.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 500ml

  • 1
  • 2