ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:26650 24942 & 24742

Polistuc Water

WIE4000 Διάφανο Εμποτιστικό Συντηρητικό Μυκητοκτόνο Εξωτερικής Χρήσης για Φυλλοβόλα και Εξωτικά Ξύλα

WIE4000 Διάφανο Εμποτιστικό Συντηρητικό Μυκητοκτόνο Εξωτερικής Χρήσης για Φυλλοβόλα και Εξωτικά Ξύλα

Το WIE4000 είναι ένα διάφανο εμποτιστικό μυκητοκτόνο νερού εξωτερικής χρήσης για φυλλοβόλα και εξωτική ξυλεία. Ενδείκνυται για ξύλινα κουφώματα, όπως εξώθυρες, παράθυρα, πατζούρια και εν γένει ξύλινες κατασκευές εξωτερικής χρήσης. Κατασκευασμένο από ακρυλικές ρητίνες, επομένως έχει μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ικανότητα εμποτισμου και διείσδυσης, καλή ομοιομορφία του χρωματισμού χωρίς σχηματισμό λεκέδων, η μεγάλη ευελιξία και η ευκολία χρήσης. Εφαρμόζεται διάφανο σε κύκλους εργασίας λάκας και χρωματισμένο σε διάφορες αποχρώσεις, με τη χρήση των συμπυκωνμένων χρωστικών εξωτερικής χρήσης WCE, σε διάφανους κύκλους εργασίας.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1kg, 5kg, 25kg

WFE0015 Διάφανο Υπόστρωμα Νερού Εξωτερικής Χρήσης

WFE0015 Διάφανο Υπόστρωμα Νερού Εξωτερικής Χρήσης

Το WFE0015 είναι ένα διάφανο θιξοτροπικό υπόστρωμα νερού εξωτερικής χρήσης, με υψηλές ιδιότητες διαβροχής, υψηλή γεμιστικότητα και ευκολία στη λείανση. Ενδείκνυται για ξύλινα κουφώματα, όπως εξώθυρες, παράθυρα, πατζούρια και εν γένει ξύλινες κατασκευές εξωτερικής χρήσης. Κατασκευασμένο από ακρυλικές ρητίνες, επομένως έχει μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Πριν την εφαρμογή του, κρίνεται ως απαραίτητη η εφαρμογή χρωματιστού μυκητοκτόνου της σειράς WIE4000. Εφαρμόζεται με συστήματα βαφής υψηλής πίεσης (airless ή airmix), με ηλεκτροστατικό σύστημα βαφής και με πιστόλι χειρός με υποπίεση και μπεκ 2,2-2,5.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1kg, 5kg, 25kg

WFE0017 Διάφανο Υπόστρωμα Νερού Εξωτερικής Χρήσης Εμβάπτισης και Flow-Coating

WFE0017 Διάφανο Υπόστρωμα Νερού Εξωτερικής Χρήσης Εμβάπτισης και Flow-Coating

Το WFE0017 είναι ένα διάφανο θιξοτροπικό υπόστρωμα νερού εξωτερικής χρήσης, με υψηλές ιδιότητες διαβροχής, υψηλή γεμιστικότητα και ευκολία στη λείανση. Ενδείκνυται για ξύλινα κουφώματα, όπως εξώθυρες, παράθυρα, πατζούρια και εν γένει ξύλινες κατασκευές εξωτερικής χρήσης. Κατασκευασμένο από ακρυλικές ρητίνες, επομένως έχει μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Πριν την εφαρμογή του, κρίνεται ως απαραίτητη η εφαρμογή χρωματιστού μυκητοκτόνου της σειράς WIE4000. Εφαρμόζεται με συστήματα βαφής flow-coating ή εμβάπτισης (βούτας).

Διαθέσιμες συσκευασίες: 25kg

WFE117 Λευκό Υπόστρωμα Νερού Εξωτερικής Χρήσης για Okumé

WFE117 Λευκό Υπόστρωμα Νερού Εξωτερικής Χρήσης για Okumé

Το WFE117 είναι ένα λευκό υπόστρωμα νερού εξωτερικής χρήσης για okumé, με υψηλές ιδιότητες διαβροχής, υψηλή καλυπτικότητα, θιξοτρπία και ευκολία στη λείανση. Ενδείκνυται για ξύλινα κουφώματα, όπως εξώθυρες, παράθυρα, πατζούρια και εν γένει ξύλινες κατασκευές εξωτερικής χρήσης από κόντρα πλακέ okumé. Μπορεί, όμως να εφαρμοστεί και σε επιφάνειες από πεύκο ή ελάτη. Κατασκευασμένο από ακρυλικές ρητίνες, επομένως έχει μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Εφαρμόζεται με συστήματα βαφής υψηλής πίεσης (airless ή airmix), με ηλεκτροστατικό σύστημα βαφής και με πιστόλι χειρός με υποπίεση και μπεκ 2,2-2,5.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 25kg

WOE1600G30 Διάφανο Βερνίκι Νερού Εξωτερικής Χρήσης

WOE1600G30 Διάφανο Βερνίκι Νερού Εξωτερικής Χρήσης

Το WOE1600G30 είναι ένα διάφανο θιξοτροπικό βερνίκι νερού εξωτερικής χρήσης, με υψηλές ιδιότητες διαβροχής, υψηλή καλυπτικότητα, ταχυστέγνωτο, υψηλή ελαστικότητα και απαλό στην αφή. Ενδείκνυται για ξύλινα κουφώματα, όπως εξώθυρες, παράθυρα, πατζούρια και εν γένει ξύλινες κατασκευές εξωτερικής χρήσης. Το προϊόν περιέχει φίλτρα UV, ώστε να αποτρέπεται η διάβρωση του φιλμ από την ηλιακή και υπεριώδη ακτινοβολία. Κατασκευασμένο από ακρυλικές ρητίνες, επομένως έχει μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Πριν την εφαρμογή του, κρίνεται ως απαραίτητη η εφαρμογή χρωματιστού μυκητοκτόνου της σειράς WIE4000. Εφαρμόζεται με συστήματα βαφής υψηλής πίεσης (airless ή airmix), με ηλεκτροστατικό σύστημα βαφής και με πιστόλι χειρός με υποπίεση και μπεκ 2,2-2,5.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1kg, 5kg, 25kg

Διαθέσιμες γυαλάδες: 30gloss

WOEP309 Λευκή Λάκα Νερού Εξωτερικής Χρήσης HQ

WOEP309 Λευκή Λάκα Νερού Εξωτερικής Χρήσης HQ

Το WOEP309 είναι μία λευκή θιξοτροπική λάκα νερού εξωτερικής χρήσης, με υψηλές ιδιότητες διαβροχής, υψηλή καλυπτικότητα, ταχυστέγνωτη, υψηλή ελαστικότητα και απαλή στην αφή. Ενδείκνυται για ξύλινα κουφώματα, όπως εξώθυρες, παράθυρα, πατζούρια και εν γένει ξύλινες κατασκευές εξωτερικής χρήσης. Το προϊόν περιέχει φίλτρα UV, ώστε να αποτρέπεται η διάβρωση του φιλμ από την ηλιακή και υπεριώδη ακτινοβολία. Κατασκευασμένο από ακρυλικές ρητίνες, επομένως έχει μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Πριν την εφαρμογή του, κρίνεται ως απαραίτητη η εφαρμογή χρωματιστού μυκητοκτόνου της σειράς WIE4000. Εφαρμόζεται με συστήματα βαφής υψηλής πίεσης (airless ή airmix), με ηλεκτροστατικό σύστημα βαφής και με πιστόλι χειρός με υποπίεση και μπεκ 2,2-2,5.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 1kg, 5kg, 25kg

Διαθέσιμες γυαλάδες: 30gloss

 

IR2100 WoodCare/CuraLegno Αναζωογονητικό Spray Βερνικιών Εξωτερικής Χρήσης

IR2100 WoodCare/CuraLegno Αναζωογονητικό Spray Βερνικιών Εξωτερικής Χρήσης

Το IR2100 WoodCare/CuraLegno είναι ένα καθαριστικό προϊόν, συσκευασμένο σε φιάλη με πρακτικό ψεκαστήρα και ενδείκνυται για τη συντήρηση κουφωμάτων και βαμμένων επιφανειών, τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική χρήση. Η σύνθεση του είναι ένα νανομετρικό μείγμα κεριών σε υδάτινη ρητίνη. Δίνει λαμπρότητα, απαλότητα και αποκαθιστά την αρχική υδροαπωθητικότητα του φιλμ του βερνικιού. Βασική προϋπόθεση είναι, το φιλμ του βερνικιού να μην έχει υποστεί σοβαρές ζημιές ή ξεφλουδίσματα. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε επιφάνειες από μέταλλο, πλαστικό, πλεξιγκλάς και λάστιχο. Ανακινήστε τη φιάλη και ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Διανείμετε το προϊόν με ομοιόμορφο τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα πανί με μικρόινες και κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Συνιστάται να γίνεται αυτή η διαδικασία, τουλάχιστον, μία φορά το χρόνο, διασφαλίζοντας έτσι τη φυσική ομορφιά της βαμμένης κατασκευής, εξασφαλίζοντας, έτσι, μεγαλύτερη προστασία. Να μην εφαρμόζεται σε πολύ ζεστές επιφάνειες. Για την διατήρηση της εγγύησης αντοχής POLISTUC AETERNUM, είναι απαραίτητη η χρήση του προϊόντος τουλάχιστον δύο φορές ανά έτος.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 500ml

  • 1
  • 2