ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:26650 24942 & 24742

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

PPG Χρώματα Επαναβαφής Οχημάτων

PPG Χρώματα Επαναβαφής Οχημάτων

Ως παγκόσμιος ηγέτης στη βαφή αυτοκινήτων, η PPG αποφέρει ρεαλιστικά και μετρίσιμα οφέλη στους πελάτες της. Η PPG Refinish παίζει ένα ρόλο στην ανάπτυξη των μελλοντικών χρωμάτων για κατασκευαστές αυτοκινήτων και έχει βαθιά γνώση των αποχρώσεων της τρέχουσας παραγωγής.

Οι ειδικοί χρωμάτων της PPG ερευνούν και αναλύουν τις τάσεις των αποχρώσεων ανά την υφήλιο, έπειτα μεταφράζουν τα αποτελέσματα σε αποχρώσεις βαφής αυτοκινήτων. Με αυτό τον τρόπο, η PPG εξυπηρετεί τους πελάτες της αναπτύσσοντας την πιο ακριβή τεχνολογία αποχρώσεων, που απαντά στις επερχόμενες χρωματικές τάσεις.

Η γνώση μας για τις εργοστασιακές αποχρώσεις και οι συνεχείς συγκρίσεις στα σημεία αναφοράς μας επιτρέπουν να προσδιορίζουμε τις παραλλαγές πριν από τους άλλους. Με αυτή τη διορατικότητα σε πραγματικό χρόνο εξασφαλίζουμε ότι αυτές οι παραλλαγές είναι διαθέσιμες στους βαφείς πελάτες μας το νωρίτερο δυνατό.

Μεγιστοποιώντας τις συνεργασίες με εταιρείες  εργοστασιακών βαφών και επαναβαφών δίνεται η δυνατότητα στην PPG να κρατάει τη γκάμα των αποχρώσεών της ενημερωμένη, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της μπορούν να ταιριάξουν κάθε αυτοκίνητο που θα μπει στο βαφείο τους.

MaxMeyer Χρώματα Επαναβαφής Οχημάτων

MaxMeyer Χρώματα Επαναβαφής Οχημάτων

Είναι τη γόνιμη χρονιά του 1895 που ο Ελβετός επιχειρηματίας Max Meyer ίδρυσε στο Μιλάνο την Colorifico Italiano που θα γίνει εργοστάσιο MaxMeyer.

Μέσα σε λίγα χρόνια, εδραιωμένοι κατασκευαστές αμαξών έστεψαν την παραδοσιακή βιοτεχνική τους εφευρετικότητα και τις τεχνικές βαφείς στην αυτοκίνηση. Το εργοστάσιο της MaxMeyer από το 1930 ως τη δεκαετία του 1980 συνεργάστηκε στενά με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Fiat και η Alfa ηγούνταν παγκοσμίως στο design των πολυτελών μοντέλων και των σπορ αυτοκινήτων. Η MaxMeyer υποστήριξε τη βιομηχανία αναπτύσσοντας εξατομικευμένα προϊόντα και βερνίκια από fine enamels to baked enamels που παρείχαν αντοχή και χρώμα.

Η MaxMeyer είναι μια καλά εδραιωμένη ευρωπαϊκή μάρκα με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στη Βιομηχανία των Βαφών. Είχε πάντα ως επίκεντρο τις ανάγκες των βαφέων και το να βρίσκει λύσεις για τους. Αυτό οδηγεί τη μάρκα να αναπτύξει ισχυρή τεχνολογία, εύχρηστα προϊόντα που παρέχουν μακράς αντοχής επισκευή που τους επιτρέπει να μένουν στην πρώτη γραμμή  μιας διαρκώς εναλλασσόμενης αγοράς.

Η ζωή ενός βαφέα στη δουλεία της βαφής γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη με το πέρασμα των χρόνων. Με τις συνεχείς εξελίξεις στις αποχρώσεις αυτοκινήτων και την έλευση ακόμα πιο εξωτικών χρωμάτων, η ανεύρεση και το ταίριασμα της κατάλληλης απόχρωσης έχει γίνει ακόμα πιο πολύπλοκη.

Από την ίδρυσή της, η MaxMeyer έχει υπάρξει παθιασμένη με την απλοποίηση της δουλειάς των βαφέων αυτοκινήτων και σήμερα χιλιάδες επισκευαστές ήδη εμπιστεύονται την εταιρεία μας για να καταλάβει τις καθημερινές προκλήσεις και τους παρέχει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες τους. Η MaxMeyer προσφέρει τον ακαταμάχητο συνδυασμό της εύκολης στην εφαρμογή τεχνολογίας  και των φιλικών προς το χρήστη προϊόντων που επιτρέπουν στους πελάτες μας να παραμένουν στην πρώτη γραμμή μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς.

Το 1997, η PPG Industries ολοκλήρωσε απόκτηση της MaxMeyer Duco S.p.A, ενισχύοντας τη θέση της PPG ως ηγετικό Ευρωπαίο προμηθευτή βαφών.

Quickline Συμπληρωματικά Προϊόντα Επαναβαφής Οχημάτων

Quickline Συμπληρωματικά Προϊόντα Επαναβαφής Οχημάτων

Η σειρά προϊόντων της Quickline έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένη τεχνολογία, παρέχοντας μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων που είναι ευέλικτα, εύχρηστα και παρέχουν ένα υψηλής ποιότητας και μακράς διαρκείας φινίρισμα.

Και όταν επιλέγετε την Quickline, επωφελείστε επίσης από τη δύναμη μιας παγκόσμιας εταιρείας. Η Quickline είναι ένα εμπορικό σήμα της PPG Industries, μιας κορυφαίας βιομηχανίας και παγκοσμίου φήμης προμηθευτή επιχρισμάτων, γυαλιού και χημικών προϊόντων.

Η εταιρεία PPG Industries, που ιδρύθηκε το 1883 στο Πίτσμπουργκ του Οχάιο, βρίσκεται στο προσκήνιο της τεχνολογίας και συνεχίζει να δίνει έμφαση στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων και διαδικασιών. Η εταιρεία αγκαλιάζει τη Διαδικασία Ποιότητας για να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών της και να κάνει τα πράγματα σωστά από την αρχή, αλλά και κάθε φορά.

ITALKROM Αναλώσιμα Είδη Βαφείου

ITALKROM Αναλώσιμα Είδη Βαφείου

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη γκάμα αναλώσιμων ειδών για τους επαγγλεματίες των κλάδων βαφής του ξύλου, του μετάλλου και της επαναβαφής οχημάτων. Βρείτε πλήθος προϊόντων, όπως λειαντικά, διαλυτικά, προϊόντα καθαρισμού, προϊόντα γυαλίσματος, προϊόντα προετοιμασίας χρωμάτων, μέσα προσωπικής προστασίας, κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.