Χρώματα αυτοκινήτου
Εκτυπώσιμη μορφήPDF version

Polistuc logoΗ ITALKROM είναι επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος της PPG HELLAS, αντιπροσωπεύοντας για την Ήπειρο και την Δυτική Στερεά Ελλάδα τα brands PPG, MaxMeyer, Selemix και Quickline.

H ITALKROM προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις επαναβαφής οχημάτων, τόσο για τις κάθετες μονάδες αντιπροσωπειών όσο και για τα ελεύθερα φανοβαφεία, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα επαναβαφήςmax mayer

 

Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών η ITALKROM σε συνεργασία με την PPG HELLAS διοργανώνει θεωρητικά και τεχνικά σεμινάρια τόσο στις εγκαταστάσεις της ITALKROM, όσο και στις εγκαταστάσεις της PPG HELLAS, όπου υπό selemixτην επίβλεψη άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών και σε πλήρως εξοπλισμένα τεχνικά κέντρα γίνονται παρουσιάσεις και εφαρμογές προϊόντων επαναβαφής.

 

Επίσης η ITALKROM είναι σε θέση, λόγω της 20ετους εμπειρίας της στο χώρο του refinishing, να οργανώσει νέα ή/και παλιά φανοβαφεία, σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, με σκοπό την εργονομία και την μέγιστη απόδοση του φανοβαφείου

primebanner

Στοχεύοντας πάντα στην υψηλή ποιότητα για τον επαγγελματία η ITALKROM είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων 3Μ.

 

3mΗ ITALKROM διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων 3Μ, όπως λειαντικά, συγκολλητικά, μάσκες, χαρτοταινίες, αλοιφές γυαλίσματος, τριβεία και τα «έξυπνα» προϊόντα 3Μ για μικροεπισκευές.

refinish

Ολοκληρώνοντας την γκάμα η ITALKROM διαθέτει και αναλώσιμα είδη φανοβαφείου, όπως χαρτι

ά και νάιλον μονώματος, χαρτιά καθαρισμού, διαλυτικά καθαρισμού κύπελλα χρωμάτων, χωνάκια χρωμάτων και γενικά είδη καθημερινής ανάλωσης ενός φανοβαφείου.

Στην ITALKROM μπορούμε μαζί να οργανώσουμε, να εξοπλίσουμε το φανοβαφείο σας, να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας και να σας προσφέρουμε συνεχή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.