Υπηρεσίες
Εκτυπώσιμη μορφήPDF version

 

Τεχνικά Σεμινάρια
Ενημερώσεις

Η εμπειρία ήταν μέχρι σήμερα η σημαντικότερη, εάν όχι η μόνη, πηγή γνώσης των επαγγελματιών του κλάδου. Στην Italkrom θεωρούμε ότι η εμπειρία είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά όχι και ο καθοριστικός, εκείνος δηλαδή που θα κάνει τη διαφορά. Ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία κάθε επαγγελματία του κλάδου είναι η σωστή εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό η Italkrom διοργανώνει θεωρητικά και τεχνικά σεμινάρια στους χώρους της εταιρίας, όπου υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση τεχνικού της εταιρίας γίνονται πρακτικές εφαρμογές όλων προϊόντων της Italkrom, προκειμένου ο κάθε επαγγελματίας να αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και σωστή εκπαίδευση γύρω από τα βερνίκια επιπλοιποιίας.

Υπηρεσίες Μετά την Πώληση – After Sales Service

Στην Italkrom θεωρούμε δεδομένη και σημαντική την εξυπηρέτηση του πελάτη-συνεργάτη πριν την πώληση.Θεωρούμε όμως περισσότερο σημαντική την εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση, το λεγόμενο after sales service.

Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει πάντα διαθέσιμος έμπειρος τεχνικός της εταιρίας, ο οποίος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε απορία σας και να λύσει οποιοδήποτε τεχνικό σας πρόβλημα.

Επιπλέον, στην περίπτωση που χρειαστεί, τεχνικός της εταιρίας έρχεται στο χώρο σας προκειμένου να λύσει το τεχνικό πρόβλημα επιτόπου.Τέλος, το after sales service της Italkrom, ολοκληρώνεται με τις συχνές επισκέψεις των εμπορικών και τεχνικών συνεργατών της εταιρίας στις επιχειρήσεις σας.

Κατόπιν αιτήματος – On Demand

Στην Italkrom θεωρούμε ότι για να καλύψουμε τις ανάγκες του πελάτη-συνεργάτη μας δεν φτάνει να του δώσουμε τα προϊόντα που έχουμε διαθέσιμα, αλλά πρέπει να καλύψουμε και τις μεμονωμένες ιδιαίτερες ανάγκες που έχει.

Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει η υπηρεσία on demand, κατόπιν αιτήματος του πελάτη-συνεργάτη η Italkrom του παρέχει, σε εύλογο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα προϊόντα για να καλύψει τις ειδικές αυτές απαιτήσεις, είτε αυτό είναι ένα συγκεκριμένο προϊόν, είτε ένας συγκεκριμένος κύκλος εργασίας.

Στην Italkrom πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να σας το παρέχουμε.

 

Δίκτυο  Αντιπροσώπων
Sales Network

Για την  καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κλάδου, η Italkrom έχει ένα ευρύ δίκτυο κατά τόπους αντιπροσώπων, οι οποίοι χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία τους είναι θέση να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας, όσον αφορά τα βερνίκια επιπλοποιίας. Επίσης στις περιοχές της χώρας, όπου δεν υπάρχουν ακόμη αντιπρόσωποι, η Italkrom μπορεί να σας εξυπηρετήσει ταχύτατα, τόσο με μέσα της εταιρίας, όσο και με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες.