Προφίλ
Εκτυπώσιμη μορφήPDF version

αφοι δημητρίουΗ Italkrom ιδρύεται στα τέλη του 1990 από τα αδέλφια Δημητρίου με την επωνυμία ΧΡΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε. Αρχικά, η Italkrom δραστηριοποιείται στον χώρο του χρώματος αυτοκινήτου, λόγω της εμπειρίας των εταίρων στον κλάδο αυτό, μια δραστηριότητα που τη συνεχίζει μέχρι και σήμερα, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά για την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά Ελλάδα τις εταιρίες MaxMeyer, PPG και Selemix, Quickline και 3Μ.

Το 1995, η Italkrom διευρύνει τις δραστηριότητες της, απευθυνόμενη στον κλάδο των ξύλινων κατασκευών με τη διάθεση βερνικιών επιπλοποιίας. Παράλληλα η εταιρία μετονομάζεται σε “ITALKROM”.Το 2003, η εταιρία μεταφέρεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500 m², με ισόγειες και υπόγειες αποθήκες, γραφεία διαχείρισης και εξυπηρέτησης, αίθουσα συνεδριάσεων και θεωρητικών σεμιναρίων-παρουσιάσεων και σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό κέντρο για πρακτικά σεμινάρια και εφαρμογές προϊόντων.

Σήμερα, η Italkrom είναι αποκλειστικός συνεργάτης του ιταλικού οίκου παραγωγής βερνικιών επιπλοποιίας POLISTUC, όπως επίσης διαθέτει αποκλειστικά της αντλίες βαφής του ιταλικού εργοστασίου FALCIONI POMPE και τα λειαντικά της IMPERIAL ABRASIVI.

Σήμερα, στη 2η δεκαετία του 21ου αιώνα η Italkrom είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρία και εταιρία υπηρεσιών, στελεχωμένη από μοντέρνους ανθρώπους,που ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις του κλάδου και είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας.

Απλά, ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί…